ققنوس چت   چت باران   منزل مبله شیراز   
ضد اكسنده ها و توجه به تاريخ مصرف موادغذايي  كنكور - كنكور ارشد - آخرين اخبار كنكور كنكور - كنكور ارشد - آخرين اخبار كنكور .

كنكور - كنكور ارشد - آخرين اخبار كنكور

ضد اكسنده ها و توجه به تاريخ مصرف موادغذايي

شايد تاكنون بارها درباره ي موادي كه ضد اكسنده خوانده مي شوند چيز هايي شنيده باشيد. ضد اكسنده ها افزودني هايي هستند كه براي افزايش طول دوره ي مصرف يك ماده ي غذايي، بهداشتي يا آرايشي به آن ها افزوده مي شود. بيش تر افزودني ها مواد شيميايي از دسته ي تركيب هاي آلي هستند. اين تركيب ها نسبت به موادي كه به آن اضافه مي شوند تمايل بيش تر به اكسايش دارند و از اين رو قرباني شرايط نگهداري مواد يادشده مي شوند تا آن ها را از اكسايش محافظت كنند. از آن جا كه ضد اكسنده ها خود موادي با خواص شيميايي، فيزيكي و زيستي ويژه اي هستند و ممكن است مقدار اضافي آن ها براي مصرف كننده زيان بار باشد از اين رو همواره مقدار بسيار كمي از آن ها به مواد غذايي، بهداشتي يا آرايشي افزوده مي شود. اين مقادير مجاز كه توسط استاندارد هايي جهاني تعريف مي شود دوره ي مصرف مواد غذايي، بهداشتي يا آرايشي را معين مي كند. براي مثال افزودن مقدار مجازي از يك ضد اكسنده به روغن مايع كه به طور عمده از تركيب هاي سيرنشده آلي تشكيل شده است مي تواند به مدت مثلا شش ماه مانع از اكسيد شدن اين تركيب ها شود. اما پس از گذشت اين مدت اكسايش روغن مايع آغاز مي شود. جالب اين جاست كه سرعت فاسد شدن روغن در حضور افزودني اكسيد شده بسيار بيش تر است و در مدت كوتاه تري به ماده اي غير قابل مصرف تبديل مي شود. از اين رو بايستي به دوره ي مصرف هر ماده ي غذايي، بهداشتي يا آرايشي توجه ويژه كرد و پيش از خريد، زمان توليد و انقضاي آن را با دقت ديد. همواره به ياد داشته باشيد كه مصرف اين مواد غذايي، بهداشتي يا آرايشي پس از پايان دوره ي مصرف رفتن به استقبال بيمار و مرگ است. اين موضوع را جدي بگيريد.
منبع: رشدشبكه ملي مدارس



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ساعت: ۰۱:۲۴:۳۶ توسط:كنكور موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :